Start fitness in 60 minuten

Op dit moment maken we een 60 minuten video: Start fitness

In deze 60 minuten durende video gaan we je de belangrijkste oefeningen uitleggen. Geven we uitleg over de meest gebruikte startersschema’s en natuurlijk veel motivatie.

Starten met fitness is voor velen misschien nog wel het moeilijkste. Misschien ken je het moment dat je de sportschool in loopt en denkt “Wauw, iedereen weet zo goed wat zij doen”. Maar laat dit gevoel je niet in de weg staan, met onze 60 minuten Start fitness video kun je straks zelfverzekerd aan de slag. Zo begin je makkelijker, heb je meer plezier en hou je het langer vol.

start-fitness-60-min-video

Welke video wil jij zien?

Ga je starten met fitness? Of ben je al een tijdje bezig maar heb je een vraag, hulp nodig bij een oefening? Vragen over je voeding? Of is er een andere video die je gewoon wil dat we maken? Laat het ons weten!

Vul het formulier in en we sturen je een berichtje wanneer je video online staat.

Ben je ook een Fitlady?

Join the Fitlady movement

Like ons op Insta

Ga naar @fitlady.nl op Instagram en volg ons. Deel je progress en tag ons in je foto's to get featured op social en op onze site!

Get your Fitlady wear

Laat zien dat je een Fitlady bent met onze producten. Je ontvangt bij je bestelling de originele Fitlady shakebeker

We are with you!

Ga naar youtube en abonneer je op ons kanaal. Je kunt direct video's bekijken van de oefeningen en je krijgt natuurlijk een gezonde dosis motivatie.

Connect, bekijk video's en get together